Pralinky s kyselinou hyaluronovou "The Kiss of Beauty Hyalines"

PRÉMIOVÁ ČOKOLÁDA

Není čokoláda jako čokoláda. The Kiss of Beauty ze speciální edice jsou prémiové pralinky od GelaVis Switzerland. V bonboniéře naleznete až 28 kusů pralinek s vysokým obsahem zdraví prospěšných nutrientů a 60 mg kyseliny hyaluronové v každé z nich. 

Zvolte si variantu:

Cena od 379,00 Kč

POPIS:

7 DRUHŮ PRALINEK S VYSOKÝM OBSAHEM ZDRAVÍ PROSPĚŠNÝCH NUTRIENTŮ A 60 MG KYSELINY HYALURONOVÉ V KAŽDÉ Z NICH

Není čokoláda jako čokoláda. Pro GelaVis pralinky vybíráme ty nejlepší švýcarské čokolády se zaměřením na jejich specifickou senzoriku a snoubitelnost s našimi speciálními pralinkovými náplněmi.

GelaVis pralinky a jejich speciální verze jsou vždy:

  • ručně vyráběné,
  • z těch nejkvalitnějších švýcarských čokolád s vysokým obsahem anti-oxidantů
  • čerstvé s použitím čistě přírodních ingrediencí, olejů a přírodních vitaminů
    (vanilka, pepř, panenské oleje),
  • bez aditiv a přidávaného cukru,
  • ze 100 % ořechových past a směsi (makadamy, pistácie, pekany a jiné) z bobů pocházejících z kontrolovaného pěstitelství,
  • něčím mimořádné (např. obsahem kyseliny hyaluronové pro zdravou a krásnou pleť či jiných speciálních nutrientů).

NOVINKA EXTRA LOW CARB obsahuje 4 druhy pralinek místo 7 druhů, které jsou v ostatních variantách.

Více informací najdete ve speciálním průvodci světem GelaVis pralinek a zázračné čokolády:

Brožura GelaVis pralinek

ČOKOLÁDA PRÉMIOVÉ KVALITY

Hořká čokoláda je složená z 83% kakaových složek a přírodní vanilky. Je velmi jemná, s výraznou, avšak velmi příjemnou chutí kakaa, s jemnou ovocnou dochutí. V barvě je neobvykle tmavá až do černa.

V mléčné čokoládě dáváme přednost čokoládám s vyšším obsahem kakaa, než je obvyklé tj. min. 43%, ale hlavně s obsahem alpského mléka, které dává této čokoládě svoji nezaměnitelnou chuť i vůni.
Její zesnoubení s ořechy je přímo magické.

Naše Ruby čokoláda představuje zcela nový zážitek z čokolády se svěží ovocnou chutí a jemnou kyselinkou. Čokoláda RUBY je vyrobena z kakaových bobů načervenalé až rubínové barvy, a to bez použití barviv a ovocných příchutí.

Bílá čokoláda není čokoládou v pravém slova smyslu. Avšak ta, kterou používáme pro naše pralinky je mimořádná. Opět z toho nejlepšího mléka ze švýcarských pastvin s obsahem kakaového másla 34%. Je krásně bílá s chutí čerstvé smetany.

Malinová a jahodová čokoláda jsou vyrobeny z lyofilizovaných plodů a kakaového másla. Má plnou chuť ovoce, je čistě veganská s vysokým obsahem přírodního vitamínu C.